Vozač izgubio nadzor nad vozilom, sletio u šumu i udario u stablo; na sreću zadobio lakše ozljede

Na drugom kilometru županijske ceste 6194 u smjeru Povlja dogodila se sinoć oko 21.20 sati prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo jedno vozilo.

Zadobio lakše tjelesne ozljede
— Vozač je tijekom vožnje izgubio nadzor nad vozilom te je sletio vozilom u šumu ispod razine kolnika i udario u stablo. Vozač je zadobio lakše tjelesne ozljede, izvijestili su danas, 27. srpnja, iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Utvrđene okolnosti nastanka prometne nesreće
Na mjestu događaja izašli su službenici bračke Policijske postaje te utvrdili sve činjenice i okolnosti nastanka prometne nesreće. Kako je priopćila splitska policija, vozač je sankcioniran u skladu sa Zakonom o sigurnosti prometa na cestama.

Na terenu i selački vatrogasci
O prometnoj nesreći dojavu su dobili i vatrogasci DVD Selca koji su odmah izašli na teren sa šest vatrogasaca i dva vozila, a pomoć su pružili i djelatnici Tima 2 hitne medicinske pomoći. — U prometnoj nesreći u kojoj je sudjelovalo osobno vozilo, a s kojim je upravljao strani državljanin, srećom nije bilo teže ozlijeđenih, objavili su selački vatrogasci, apelirajući sve sudionike u prometu na povećan oprez te poštivanje prometnih propisa.

O prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 26. srpnja, oko 21.20 sati dojavu su dobili i vatrogasci DVD Selca koji su odmah izašli na teren sa šest vatrogasaca i dva vozila. — U prometnoj nesreći u kojoj je sudjelovalo osobno vozilo, a s kojim je upravljao strani državljanin, srećom nije bilo teže ozlijeđenih, objavili su selački vatrogasci (izvor: Facebook Vatrogasci Selca)

Podjelite:

You may also like...