Grad Supetar

Vozačica izgubila nadzor nad vozilom i sletjela s ceste

U utorak, 9. ožujka, oko 17.35 sati došlo je do prometne nesreće u mjestu Pražnica u kojoj je osobno vozilo sletjelo s ceste i završilo u provaliji. Vozilom je upravljala nesretna žena, a vrlo brzo dojavu o prometnoj nesreći zaprimio je tim hitne medicinske pomoći, kao i supetarski vatrogasci koji su se odmah uputili na mjesto nesreće.

Dojava je, prema izvješću vatrogasaca, zaprimljena u 17.50 sati, a samo minutu poslije vatrogasci, njih osam, bili su spremni za izlazak na teren.

Osoba je zadobila lakše tjelesne ozljede
Prometnu nesreću u Pražnicama potvrdila je i Policijska uprava splitsko-dalmatinska čiji su službenici obavili očevid. — Obavještavamo Vas da je 9. ožujka 2021. godine oko 17,35 na D-113 u mjestu Pražnica došlo do prometne nesreće u kojoj je vozačica osobnoga vozila izgubila nadzor nad vozilom i sletjela izvan kolnika. Pružena joj je liječnička pomoć i prema informacijama za sada lakše je tjelesno ozlijeđena, izvijestili su za BRAČ danas iz splitske policije.

Djelatnici Hitne medicinske pomoći izvukli unesrećenu
Na svu sreću vatrogasci nisu trebali intervenirati oko izvlačenja unesrećene vozačice jer su to uspeli učiniti djelatnici hitne medicinske pomoći. — Ovaj put kolege iz HMP-a bile su brže i uspjele su iz automobila izvući unesrećenu vozačicu bez pomoći naših hidrauličnih alata, pa smo se mi uposlili osiguranjem mjesta nesreće do dolaska policije i vučne službe, obavili su vatrogasci na Facebooku.

Iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske dodali su kako će zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama biti izdan prekršajni nalog.

— Obavještavamo Vas da je 9. ožujka 2021. godine oko 17,35 na D-113 u mjestu Pražnica došlo do prometne nesreće u kojoj je vozačica osobnoga vozila izgubila nadzor nad vozilom i sletjela izvan kolnika. Pružena joj je liječnička pomoć i prema informacijama za sada lakše je tjelesno ozlijeđena, izvijestili su za BRAČ danas iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...