Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Dosadašnjoj ravnateljici vijećnici potvrdili novi mandat

Nakon provedenoga javnoga natječaja, a odlukom Općinskoga vijeća u Bolu, potvrđen je novi četverogodišnji mandat dosadašnjoj ravnateljici Centra za kulturu općine Bol.

Pristigla samo jedna molba
Općinsko vijeće iskazalo je povjerenje Ivani Bošković Ivičić očito zadovoljno njezinim dosadašnjim radom na čelu te bolske ustanove. Proveden je javni natječaj za izbor ravnatelja, a u roku od 15 dana pristigla je samo molba dosadašnje ravnateljice. Prethodno je imenovano natječajno povjerenstvo, u kojemu su dva člana bila ujedno i članovi Općinskoga vijeća, Milan Škrbić i Katarina Marčić, dok je treći član predstavnik Centra za kulturu. Natječajno povjerenstvo utvrdilo je da zaprimljena prijava Bošković Ivičić sadržava traženu dokumentaciju te da kandidatica ispunjava uvjete iz natječaja.

Vijeće potvrdilo četverogodišnji mandat
Član izbornoga povjerenstva Škrbić predložio je vijeću da za ravnateljicu bolskoga Centra za kulturu izaberu jedinu prijavljenu, što je vijeće i učinilo s 8 glasova “za” i 2 glasa “suzdržana”. Imenovana ravnateljica posao će obavljati u punom radnom vremenu.

Izborno povjerenstvo provelo je javni natječaj za izbor ravnatelja, a u roku od 15 dana pristigla je samo jedna molba, i to dosadašnje ravnateljice te ustanove (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...