PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Približava se Noć muzeja; doznajte što je objavio Centar za kulturu Brač

Približavamo se Noći muzeja koja će se obilježiti u petak, 31. siječnja. Bit će to 15. u nizu manifestacija koja se priprema diljem Hrvatske, a koja je proteklih godina prerasla u najznačajniju manifestaciju hrvatskih muzeja.

Prošlogodišnja Noć muzeja održana na bračkom aerodromu
Sigurno se pitate koji se program i gdje priprema na otoku Braču za ovogodišnju Noć muzeja, a s obzirom na dosadašnje manifestacije u kojima su sudjelovali brojni posjetitelji sa svih strana našega otoka. Treba podsjetiti da je prošle godine Noć muzeja održana na bračkom aerodromu u organizaciji Centra za kulturu Brač koji već 9 godina upriličuje tu manifestaciju na otoku.

Obavijest iz Centra za kulturu Brač
Iz Centra za kulturu Brač 27. siječnja objavljena je vijest sljedećega sadržaja koju prenosimo u cijelosti:

Dragi prijatelji bračke kulturne baštine, nakon održanih devet Noći muzeja i lijepih zajedničkih druženja na Braču, obavještavamo vas da ove godine nismo u mogućnosti organizirati Noć muzeja zbog građevinskih i drugih radova.

Prisjetit ćemo se događanja i lijepih uspomena
Tijekom idućih dana prisjetit ćemo se događanja i lijepih uspomena s prethodnih devet Noći muzeja, objavljujući fotografije i snimke na našoj facebook stranici. Zahvaljujemo vam na razumijevanju, dosadašnjoj podršci i sudjelovanju u našim manifestacijama, priopćili su iz Centra za kulturu Brač.

U Splitu Noć muzeja u brojnim ustanovama
Ljubitelji Noći muzeja, navikli na tu manifestaciju, ove će godine tako trebati otići do Splita u kojem će na više mjesta biti upriličeni programi Noći muzeja. Posebno izdvajamo program u Muzeju grada Splita od 18.00 sati do 1.00 sat, a prema istom vremenu će biti otvoreni i Podrumi Dioklecijanove palače, zatim Galerija “Emanuel Vidović”, kao i Kula Dioklecijanove palače. Posjetiteljima će uz ostalo biti otvorena Galerija “Meštrović”, zatim Arheološki muzej, Etnografski muzej, Muzej hrvatskih arheoloških spomenika, Prirodoslovni muzej, ali i ostale važne ustanove na području grada Splita.

izvor: Centar za kulturu Brač

Podjelite:

You may also like...