Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

U Milni policijska klapa održala koncert “Vjera, ljubav i domovina”

Pod nazivom “Vjera, ljubav i domovina”, u subotu, 17. rujna, pred crkvom Gospe od Blagovijesti u Milni koncert je održala Policijska klapa Sveti Mihovil. Organizator koncerta bila je Turistička zajednica općine Milna, a brojni posjetitelji posvjedočili su kako klapska pjesma u Milni pronalazi svoje pravo odredište.

policijska klapa Sveti Mihovil nastupila je u Milni u subotu, 17. kolovoza, pred crkvom Gospe od Blagovijesti (foto: J. Bašić)

policijska klapa Sveti Mihovil nastupila je u Milni u subotu, 17. kolovoza, pred crkvom Gospe od Blagovijesti (foto: J. Bašić)

Približiti policiju građanima, i građane policiji
Klapa Sveti Mihovil, sastavljena od policijskih djelatnika Policijske uprave splitsko–dalmatinske, osnovana je 2009. godine, a nakon kraće pauze s radom je nastavila 2015. godine. Ideja vodilja klape bila je približiti policiju građanima, ali i građane policije. Naglasak je bio stavljen na pristupačnost, zajedničko druženje i prijateljstvo kroz klapsku pjesmu.

policijska klapa koncert je održala pod nazivom "Vjera, ljubav i domovina" (foto: J. Bašić)

policijska klapa koncert je održala pod nazivom “Vjera, ljubav i domovina” (foto: J. Bašić)

Nastupit će večeras i u crkvi Gospe od Blagovijesti
Danas, 18. rujna, ista klapa pjevat će na večernjoj nedjeljnoj misi u tamošnjoj crkvi Gospe od Blagovijesti. Potvrdio nam je to milnarski župnik don Tonči Kusanović, dodavši kako će klapa poslije mise nastupiti s nekoliko prigodnih pjesama.

policijskla klapa Sveti Mihovil nastupit će i večeras u Milni, i to u crkvi Gospe od Blagovijesti (foto: J. Bašić)

policijskla klapa Sveti Mihovil nastupit će i danas, 18. kolovoza, u Milni, i to u crkvi Gospe od Blagovijesti (foto: J. Bašić)

Osvojili zlatni kip s likom Čudotvorne Gospe Sinjske za pjesmu Presveta Bogorodice
Vrijedi istaknuti kako policijska klapa već nekoliko godina nastupa u Milni, a njihov član je i Milnaranin Tonči Marinović. Godine 2017. klapa je nastupila i na Festivalu marijansko-duhovne klapske pjesme “Klape Gospi Sinjskoj” na kojem je za izvedbu pjesme “Presveta Bogorodice” osvojila zlatni kip s likom Čudotvorne Gospe Sinjske.

brojni posjetitelji pred crkvom Gospe od Blagovijesti pratili su koncert policijske klape Sveti Mihovil (foto: J. Bašić)

brojni posjetitelji pred crkvom Gospe od Blagovijesti pratili su koncert policijske klape Sveti Mihovil (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...