Grad Supetar

Bolski SDP čestitao Katarini Marčić na izbornoj pobjedi, pa dodao: “Moramo vjerodostojnom i dosljednom politikom vratiti povjerenje mještana”

Nakon što je potvrđeno da je aktualni bolski načelnik Tihomir Marinković (SDP) izgubio na lokalnim izborima, a Katarina Marčić izabrana za novu bolsku načelnicu, općinska organizacija SDP-a Bol komentirala je večeras izborne rezultate u Bolu.

Nismo dobili povjerenje mještana
Zahvalili su biračima koji su glasali za njihova kandidata Marinkovića i listu kandidata za Općinsko vijeće. — Iskreno čestitamo nezavisnoj kandidatkinji za načelnika Općine Bol gospođi Katarini Marčić na ostvarenomu izvrsnomu rezultatu, kao i svima onima koji će kao nezavisni ili članovi neke stranke u sljedećemu mandatu obnašati dužnost vijećnika. Izborni rezultati pokazuju nam kako nismo, uz sav naš rad i trud, dobili povjerenje mještana i kako moramo vjerodostojnom i dosljednom politikom vratiti to isto povjerenje, stoji u poruci bolskoga SDP-a.

SDP Bol: Odlično je upravljao općinom u prethodnim mandatima
SDP Bol zahvalio je Tihomiru Marinkoviću na, kako navode, “odličnom upravljanju općinom u prethodnim mandatima”. — Zahvaljujemo mu na svim dovršenim projektima, a i onima koji su pred realizacijom. Nadamo se da će isti biti dovršeni u skoro vrijeme pod vodstvom drugoga tima. Tihomir Marinković napravio je mnogo dobroga za naš Bol i našu Murvicu, a takav uspjeh želimo i gospođi Katarini Marčić na dobrobit svih nas koji tu živimo, poručeno je iz te stranke.

SDP Bol zahvalio je Tihomiru Marinkoviću na, kako navode, “odličnom upravljanju općinom u prethodnim mandatima”. — Zahvaljujemo mu na svim dovršenim projektima, a i onima koji su pred realizacijom. Nadamo se da će isti biti dovršeni u skoro vrijeme pod vodstvom drugoga tima, objavio je bolski SDP nakon rezultata na lokalnim izborima (foto: BRAČ danas)

Podjelite:

You may also like...