PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Jedan od kandidata za načelnika poručio: “Svima je jasno da smo dotakli dno”

Jedan od kandidata na lokalnim izborima za načelnika Općine Pučišća Roko Capković predstavio se ukratko javnosti, a njegovu poruku prenijela je Facebook stranica “Pučišća”.

Evo što je napisao kandidat za načelnika:

Nije član niti jedne političke stranke
— Drogi moji! Ko če već vjerojatno znote, kandidiro san se za misto načelnika Općine Pučišća. U rijedu bi bilo da se službeno pristavin. Zoven se Roko Capković, završi san opću gimnaziju, pekarski zanot i samouki san konobar. Aktivno govorin engleski i njemački, a hobi mi je maslinarstvo. Politikon se nikad nison aktivno bavi i nison član nijedne političke stranke. Posebno želin istaknut da san u kandidaturu krijenu potpuno samostalno, bez ičihove pomoći.

Možemo bolje i kvalitetnije
Mislin da možemo boje i kvalitetnije. Svima je jasno da smo dotakli dno, malo nas je i bit će nas još puno, puno manje. Vrime je da to priznomo, podvučemo crtu i provomo sposit če se još može. Vrime je da se pristanemo korat i zajedno, ali svi zajedno puočnemo stvorat moderniju okolinu za generacije kojie ćedu duoć. Niećemo se i nikad se nismo svi volili, ali moramo odriedit zajedničke ciljeve i ostvorit hi na dobrobit svih. Nemuojmo govorit ne može se. Može se”, poručio je Capković.

Kandidat za načelnika u Pučišćima Roko Capković (izvor: Pučišća – Facebook)

Podjelite:

You may also like...