Na plakatu nezavisnoga kandidata za Grad Supetar osvanula poruka. On kratko komentirao: “Ne čudi me. I programi vam se ponavljaju”

Predizborni plakat “Dosta je” nezavisnoga kandidata za gradonačelnika Supetra Petra Pere Maričića nekomu je očito zasmetao pa je odlučio pokazati svoju kulturu samo nekoliko dana uoči lokalnih izbora.

Prekrižio tekst i napisao poruku
Na plakatu je prekrižio tekst “Mirca su bitna. Splitska je bitna. Supetar je bitan. Škrip je bitan”, a ispod toga velikim slovima rukom napisao “Posjeda Amerikancu”. Takvom porukom nepoznati počinitelj htio je ukazati na vodećega supetarskoga hotelijera Mariona Dužića, jednoga od koncesionara na području Grada Supetra. Jednu koncesiju tvrtka je imala za uvalu Vela Luka, a istekla je 31. prosinca prošle godine, dok će druga koja se odnosi na predio Banj završiti krajem lipnja tekuće godine. Ivana Marković, supetarska gradonačelnica, otvoreno je u nekoliko navrata prozivala koncesionara, nezadovoljna kako upravlja pomorskim dobrom.

Nepotrebna mrlja uoči izbora
No, lokalni izbori definitivno nisu ni mjesto ni vrijeme da se neukusnim porukama tek nekoliko dana prije izbora baca mrlja na festival demokracije koji će se održati u nedjelju, 16. prosinca, a na kojemu će građani birati čelnike jedinica lokalne samouprave.

Kandidat Maričić: Ne čudi me
Kandidat za supetarskoga gradonačelnika kratko je danas, 14. svibnja, na službenoj Facebook stranici “Dosta je” uzvratio na poruku s predizbornoga plakata: — 2013. ste činili isto. 2017. ste činili isto. 2021. vi opet činite isto. Ne čudi me. I programi vam se ponavljaju, poručio je Maričić.

Treba dodati kako kandidat Maričić prema anketi Slobodne Dalmacije vodi u trci za Grad Supetar. Danas do 19.00 sati u anketi se izjasnilo 989 osoba, a Maričić trenutno ima 64 posto potpore. Aktualna Marković za sada je na 36 posto glasova.

izvor: Facebook

Podjelite:

You may also like...