Nezavisni vijećnici izlaze na lokalne izbore sa zajedničkom listom Bolu bolje: “Ono što vam možemo obećati je rad, entuzijazam, svježinu i novi pogled”

Nezavisni vijećnici sadašnjega saziva Općinskoga vijeća u Bolu najavili su danas, 9. travnja, u priopćenju za medije izlazak na lokalne izbore sa zajedničkom listom koju su nazvali Nezavisna lista Bolu bolje. Poručili su kako će sljedećih dana predstaviti kandidate za listu i kandidata za načelnika Općine Bol.

Priopćenje prenosimo u cijelosti.

Svima je zajednička želja za promjenama
— Ideja o zajedničkoj listi nezavisnih vijećnika aktualnoga saziva, rezultirala je novom Nezavisnom listom Bolu bolje. Listu čine ljudi različitih profila, svjetonazora, različitih dobnih skupina. Čine je stručnjaci u svom području, zaljubljenici u Bol, a svima je zajednička želja za promjenama.

Angažirali smo mlade i starije bolske intelektualce
U narednim danima predstavit ćemo kandidate za listu i načelnika te naš program, a ovim putem želimo zahvaliti i mnogima koji nisu na listi, ali nas podupiru, savjetuju i pomažu pri izradi programa. Angažirali smo mlade i starije bolske intelektualce, mnogi od njih žive i izvan Bola.

Zajedno ćemo nastaviti već započete esencijalne projekte
Pred nama su izazovna vremena, izazovna za sve mještane, za bolske poduzetnike, pa tako i za Općinu. Nećemo vam i ne možemo obećavati megalomanske neizvedive projekte. Ono što vam možemo obećati je rad, entuzijazam, svježinu i novi pogled. Zajedno ćemo nastaviti već započete esencijalne projekte, a istovremeno raditi na novim malim i većim projektima kako bi život u našoj sredini učinili ugodnijim. Nadamo se da ćete nas u tome i podržati, stoji u priopćenju Nezavisne liste Bolu bolje.

Nezavisni vijećnici sadašnjega saziva Općinskoga vijeća u Bolu najavili su danas, 9. travnja, u priopćenju za medije izlazak na lokalne izbore sa zajedničkom listom koju su nazvali Nezavisna lista Bolu bolje. Poručili su kako će sljedećih dana predstaviti kandidate za listu i za načelnika Općine Bol (foto: BRAČ danas)

Podjelite:

You may also like...