Dosta je
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Petar Pero Maričić danas predao kandidaturu za gradonačelnika, i poručio: “Vrijeme je za stvarne promjene”

Kandidat za gradonačelnika Grada Supetra Petar Pero Maričić, nezavisni vijećnik u posljednjem sazivu Gradskoga vijeća, danas, 28. travnja, predao je kandidaturu za gradonačelnika Gradskom izbornom povjerenstvu.

Zahvalio svima na podršci
— Ovim putem želim zahvaliti svima koji su mi dali podršku, mojoj obitelji i prijateljima, rekao je poslije predaje kandidature u zgradu supetarskoga Općinskoga suda.

Petar Pero Maričić, kandidat za gradonačelnika Supetra

Kandidat Maričić: Vrijeme je da pokažemo da je dosta
Kandidat Maričić na izbore izlazi s porukom “Dosta je”, uz potporu gradske organizacije Hrvatske demokratske zajednice koja na ovim lokalnim izborima neće imati kandidata iz stranačkih redova. — Vrijeme je za stvarne promjene. Vrijeme je da pokažemo da je dosta. Vratimo Grad Supetar i naša mjesta tamo gdje i pripadaju, poručio je sada i službeni kandidat za gradonačelnika.

Maričić i Marković u izbornu trku za gradonačelničku fotelju
Uz Maričića, za funkciju prve osobe Grada natječe se i aktualna gradonačelnica SDP-ova Ivana Marković koja je kandidaturu predala u utorak, 27. travnja. Objavu kandidature za gradonačelnika Supetra Maričić je objavio 16. travnja na službenoj Facebook stranici “Dosta je” i u intervju koji je istoga dana dao za Informativni servisni portal BRAČ danas.

Kandidat za gradonačelnika Supetra Petar Pero Maričić danas, 28. travnja, predao je i službeno kandidaturu Gradskom izbornom povjerenstvu u zgradi supetarskoga suda

Podjelite:

You may also like...