Grad Supetar

SDP u Bolu objavio: Tihomir Marinković kandidat je za načelnika Bola

Organizacija SDP-a u Bolu na čijemu je čelu predsjednik Jakov Okmažić, neakadašnji zamjenik načelnika Općine Bol, objavila je danas, 11. travnja, na službenoj Facebook stranici bolskoga SDP-a da je Tihomir Marinković kandidat SDP-a na nadolazećim lokalnim izborima.

Ima bogato političko iskustvo
— Gospodin Marinković ima bogato političko iskustvo i znanje upravljanja mjestom koje je stekao kroz rad i vođenje Općine Bol u suradnji s građanima u protekla četiri osvojena mandata.

Planira završiti sve započete projekte
Naš kandidat smatra da postoji još puno prostora za rad i napredak mjesta, i da će ako dobije vaše povjerenje uz vašu podršku i suradnju završiti sve započete projekte, stoji u poruci bolskoga SDP-a.

Aktualni mandat bolskoga načelnika Marinković je osvojio na lokalnim izborima 2017. godine, i to u drugomu krugu, pobjedivši tada kandidatkinju grupe birača Katarinu Marčić. Četverogodišnji mandat osvojio je s 554 glasova, dok je protukandidatkinja Marčić dobila 440 glasova. U prvomu krugu za nositelja izvršne vlasti u Bolu natjecala su se četiri kandidata, ali niti jedan od njih tada nije dobio više od 50 posto glasova birača. U prvomu krugu lokalnih izbora Marinković je osvojio 407 glasova, a druga Marčić 282 glasa.

načelnik Općine Bol Tihomir Marinković (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...