PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

12. Međunarodni brački ljetni karneval

— Od petka, 13. rujna, do srijede, 18. rujna, našim otokom prodefilirat će karnevalske skupine iz sedam zemalja. Karnevalsko zagrijavanje započinje u petak humanitarnom večeri u Bolu, a prva međunarodna karnevalska povorka održat će se u subotu, 14. rujna, i to u Supetru, najavili su iz Turističke zajednice grada Supetra ovogodišnji 12. Međunarodni brački ljetni karneval koji počinje sutra, 13. rujna.

Supetarskom rivom proći će oko pet stotina karnevalista
Prema najavi, supetarskom rivom proći će oko pet stotina karnevalista, a povorka će krenuti iz trajektne luke u 20.00 sati, a nakon šetnje po rivi i predstavljanja maski u portu, fešta i zabava nastavit će se dugo u noć.

Posljednjega dana manifestacija povorka će proći Milnom
— U nedjelju međunarodna karnevalska povorka seli u Bol, ponedjeljak, 16. rujna, rezerviran je za Sutivan, utorak, 17. rujna, za Sumartin, a u srijedu, 18. rujna, povorka će proći Milnom, poručili su iz Turističke zajednice. Organizator manifestacije je Karnevalska udruga “Monade” iz Supetra i Centar za kulturu općine Bol.

od 13. do 18. rujna održat će se 12. Međunarodni brački ljetni karneval

od 13. do 18. rujna na Braču će se održati 12. Međunarodni brački ljetni karneval u organizaciji karnevalske udruge “Monade” i Centra za kulturu općine Bol

Podjelite:

You may also like...