PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Besplatna edukacija turističke agencije “Adriagate” iznajmljivačima u Bolu

Besplatna edukacija za iznajmljivače na području općine Bol najavljena je za četvrtak, 23. siječnja, u bolskomu Centru za kulturu.

Koje obveze imaju iznajmljivači
Edukaciju organizira turistička agencija “Adriagate” u suradnji s turističkom zajednicom općine Bol i sponzorom Wüstenrotom. Edukacija će poslužiti iznajmljivačima da se upoznaju s rezultatima prošlogodišnje turističke sezone. Osim toga, iznajmljivačima će biti predstavljene zakonske odredbe, pravilnici i obveze kojih se trebaju pridržavati u pružanju usluga u turizmu.

Koji nas trendovi očekuju u ovoj godini
— Koje trendove možemo očekivati u 2020. godini? Što znači za nas EU regulativa o nadoplatama?, neka su od pitanja na koja će odgovore okupljenima ponuditi predstavnici te turističke agencije. Bit će riječi o važnosti kvalitetne fotografije za bolju ponudu te o poslovanju putem društvenih mreža, portala i turističkih agencija.

Edukacija počinje u 17.00 sati.

Edukacija za iznajmljivače na području općine Bol održat će se u četvrtak, 23. siječnja, u Domu kulture u Bolu u organizaciji turističke agencije “Adriagate” (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...