PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Danas će se održati odgođena 29. sjednica Gradskoga vijeća grada Supetra

Najavljena 29. sjednica Gradskoga vijeća grada Supetra koja se trebala održati u utorak 29. listopada, a koja je odgođena, održat će se danas, 7. studenoga, u prostoru gradske vijećnice u Supetru s početkom u 18.00 sati.

Gradonačelnica će odgovarati na pitanja vijećnika
Sjednica će prema objavljenom pozivu s dnevnim redom započeti vijećničkim pitanjima gradonačelnici Supetra Ivani Marković koja nije sudjelovala u radu prošle sjednice toga vijeća zbog sastanka u Ministarstvu zaštite okoliša i energetike, a u predmetu rješavanja gospodarenja otpadom na gradskome odlagalištu “Kupinovica”.

Vijećnici će biti upoznati o izvršenju proračuna do 30. lipnja ove godine
Za prvu točku dnevnoga reda najavljen je izvještaj o izvršenju proračuna grada Supetra za razdoblje od siječnja do lipnja ove godine, a o toj točki dnevnoga reda izvijestit će voditeljica Odsjeka za proračun i financije Marica Jokanović.

O polugodišnjem radu gradonačelnice Supetra
O polugodišnjem izvješću o radu gradonačelnice grada Supetra vijećnike će izvijestiti pročelnik Grada Ivica Blažević i voditelji različitih Odsjeka u gradu Supetru. Gradonačelnica Marković predložila je donošenje Odluke o pribavljanju ploča s imenima naselja, ulica i trgova, ploča s imenima ulica i brojevima zgrada i načinu podmirivanja troškova pribavljanja, a o čemu će vijećnike upoznati voditelj Odsjeka za upravljanje gradskom imovinom, društvene djelatnosti i gospodarstvo Tonči Sanader.

O prikupljanju miješanoga komunalnog otpada
Za posljednju točku dnevnoga reda najavljen je prijedlog Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o načinu pružanja javne usluge prikupljanja miješanoga komunalnog otpada i biorazgradivoga komunalnog otpada na području Grada Supetra.

odgođena 29. sjednica Gradskoga vijeća grada Supetra, koja je bila najavljena za 29. listopada, održat će se danas, 7. studenoga, u prostoru gradske vijećnice u Supetru (izvor: gradsupetar.hr)

Podjelite:

You may also like...