Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

“Dive u Supetru”, večeras na pozornicu stiže Zdenka Kovačićek

U sklopu serijala “Dive u Supetru”, danas, 5. kolovoza, u naš grad stiže Zdenka Kovačićek, koja će pred župnom crkvom Navještenja Marijina održati svoj koncert. Koncert počinje u 21.30 sati.

— Rock je moj život, jazz moja strast, a teatar moja velika ljubav, moto je jedne od najznačajnijih osoba na hrvatskoj glazbenoj sceni. Kovačićek je rođena 16. siječnja 1944. godine. Već 1957. godine osnovala je duet Hani zajedno s Nadom Žitnik.

S najboljim zagrebačkim jazzerima
Svoj glazbeni talent prema jazzu, soulu, bluesu i gospelu otkrila je po europskim turnejama. Po povratku započela je suradnju s najboljim zagrebačkim jazzerima poput Boška Petrovića, Miljenka Prohaske, Damira Dičića i drugih.
Za vrijeme glazbene karijere pjevačica je surađivala s mnogim sastavima poput Nirvane, Timea, Bijeloga dugmeta, YU jazz–rock selekcija te s Telephon blues bandom.

Zdenka Kovačićek održat će svoj koncert u Supetru danas, 5. kolovoza, na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja

Zdenka Kovačićek održat će svoj koncert u Supetru danas, 5. kolovoza, na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja (izvor: facebook Zdenka Kovačićek)

Podjelite:

You may also like...