Bretanide - posao i karijera
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Dr. Daniel Denegri gostuje i u Supetru s novostima iz CERN-a

Istaknuti hrvatski fizičar dr. Daniel Denegri gostovat će danas, 21. kolovoza, u 21.00 sat u Supetru, u Galeriji Ivan Rendić, i to poslije predavanja koje je održao u Pučišćima, u ponedjeljak 19. kolovoza.

Fizika elementarnih čestica je glavno područje njegova rada
Predavanje je naslovljeno “Razvoj znanstvene misli na Zapadu, uz novosti koje se događaju u CERN-u”, a svoj nastup u gradu fizičar Denegri iskorist će kako bi posjetiteljima uz prigodnu projekciju približio glavna područja njegova znanstvenoga i stručnoga rada, a to je fizika elementarnih čestica.

Član više međunarodnih stručnih odbora
Fizičar Denegri već više od dvadeset godina živi i radi u Europskome centru za nuklerna istraživanja. Bavio se i koherentnim interakcijama visokoenergetskih projektila na deutronima te određivanjem spina i parnosti Q i L mezona. Dr. Denegri član je više međunarodnih stručnih odbora i odnedavno dopisni član Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti.

dr. Daniel Denegri poslije Pučišća predavanje o novostima iz CERN-a održat će i u Supetru danas, 21. kolovoza, u Galeriji Ivan Rendić

dr. Daniel Denegri poslije Pučišća predavanje o novostima iz CERN-a održat će u Supetru danas, 21. kolovoza, u Galeriji “Ivan Rendić”

Podjelite:

You may also like...