Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Film “General” u Pučišćima; prihod od ulaznica namijenjen udruzi “Brački pupoljci”

Hrvatski film “General” s Goranom Višnjićem u glavnoj ulozi bit će prikazan u nedjelju, 20. listopada, u kinu u Pučišćima, u organizaciji Općine Pučišća i u suradnji s Kinom Mediteran.

Redatelj Antun Vrdoljak ustupio film svojim Pučišćanima
— Film se prikazuje zahvaljujući ekskluzivnom pravu koje je svojim Pučišćanima ustupio redatelj Antun Vrdoljak. Zanimljivo je da su i “Glembajevi”, prije nešto više od tri desetljeća svoju pretpremijeru doživjeli upravo u Pučišćima, također zahvaljujući polustoljetnoj vezi šjor Tonča s Pučišćima, rekao je u najavi ovoga događaja načelnik Općine Pučišća Marino Kaštelan.
Kaštelan je izrazio radost što će hrvatski film “General” Pučišćani i ostali posjetitelji moći pogledati upravo u Pučišćima na filmskom platnu.
Film redatelja Vrdoljaka o životu generala Ante Gotovine svjetlo dana ugledao je u srpnju ove godine u Puli na Filmskom festivalu, nakon deset godina priprema i četiri mjeseca snimanja. U produkciju filma bilo je uključeno stotinu glumaca, postrojbe Hrvatske vojske, a produkcija je stajala gotovo 20 milijuna kuna.

Prihod od ulaznica namijenjen “Bračkim pupoljcima”
Vrijedi istaknuti da će prihod prikupljen od ulaznica s prikazivanja filma u Pučišćima biti namijenjen Udruzi roditelja djece s teškoćama u razvoju “Brački pupoljci”. Ulaznica za kino predstavu je 20 kuna, a film će se prikazati u 19.00 sati.

film “General” redatelja Antuna Vrdoljaka s Goranom Višnjićem u glavnoj ulozi bit će prikazan u nedjelju, 20. listopada, u 19.00 sati u kinu u Pučišćima, a prihod od ulaznica darovat će se Udruzi roditelja djece s teškoćama u razvoju “Brački pupoljci”

Podjelite:

You may also like...