Gradonačelnica Ivana Marković nagradit će učenike 1. razreda Srednje škole Brač u Supetru

Gradonačelnica Supetra Ivana Marković posjetit će danas, 17. prosinca, Srednju školu Brač u Supetru, u pratnji pročelnika Ivice Blaževića, i tom prigodom uručiti nagrade polaznicima 1. razreda svih smjerova te bračke obrazovne ustanove.

Školi su planirana financijska sredstva u sklopu projekta “Sritna dica – sritan Grad”
Potvrdila nam je to i ravnateljica supetarske srednjoškolske ustanove Slavica Pavišić, rekavši da je grad Supetar prošle, ali i ove godine planirao financijska sredstva u sklopu projekta “Sritna dica – sritan Grad” za sve učenike koji upišu prvi razred u toj školi.

Poticaj za upis i ostanak na otoku
— Novčani iznos je kao poticaj za upis u smjerove naše Škole i ostanak na otoku, rekla je za Brač danas ravnateljica prof. Pavišić, dodavši da je dolazak supetarske gradonačelnice i pročelnika njihovoj školi planiran za 16.00 sati.

Program od rođenja do prvoga zaposlenja
Projekt “Sritna dica – sritan Grad” program je kojim će se pratiti djecu od trenutka njihova rođenja do prvoga zaposlenja ili odlaska na fakultet, objavili su iz grada Supetra, naglasivši da je jedna od odluka i stimuliranje odabira Srednje škole Brač u Supetru jednokratnim naknadama kako bi djeca ostala na otoku što duže.

Gradonačelnica Supetra Ivana Marković posjetit će danas, 17. prosinca, Srednju školu Brač u Supetru, u pratnji pročelnika Ivice Blaževića, i tom prigodom uručiti nagrade polaznicima 1. razreda svih smjerova te bračke obrazovne ustanove (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...