Grad Supetar

Gradski vijećnici danas se sastaju u vijećnici

Na dnevnomu redu 6. sjednice Gradskoga vijeća grada Supetra koja će se održati danas, 9. studenoga, naći će se izvještaji važnih ustanova na području Supetra.

Sjednica će se, kako stoji u pozivu koji potpisuje predsjednica Gradskoga vijeća Danijela Kirigin, održati u gradskoj vijećnici u 16.00 sati.

Izvještaj o sigurnosnom stanju u Supetru i na otoku
Prema dnevnomu redu koji je dostavljen portalu BRAČ danas, prva točka bit će izvještaj o sigurnosnomu stanju i o radu Policijske postaje Brač. O aktivnostima policijske postaje te bitnim naglascima njezina rada u razdoblju od 1. siječnja 2019. do 30. rujna 2021. godine vijećnike će izvijestiti načelnik PP Brač Mirko Beović. Načelnik Beović rukovodi PP Brač od 10. veljače prošle godine kada je preuzeo tu ustanovu od tadašnje načelnice Katice Jelinčić.

Caglević o radu predškolske ustanove
Izvješće o radu Dječjega vrtića Mrvica”, kao i o planovima te predškolske ustanove vijećnicima će podnijeti ravnateljica Irena Caglević kojoj je nedavno povjeren novi mandat na čelu ustanove. Ravnateljica Narodne knjižnice Supetar Ivana Vukasović-Lončar izvijestit će o radu ustanove u prošloj godini te se ujedno osvrnuti na njezin rad u tekućoj godini.

Izvještaji o DVD-u, Vodovodu, KD “Grad” i TZ Grada Supetra
Vatrogasni zapovjednik DVD Supetar Nikola Martinić Dragan podnijet će izvješće o radu DVD-a Supetar. Član uprave komunalnog poduzeća “Vodovod Brač” Tonči Trutanić i član Skupštine društva Branko Jakovljević izvijestit će o radu bračkoga “Vodovoda”. O poslovanju Komunalnoga društva “Grad” d.o.o. izvijestiteljica će biti direktorica društva Marijana Šemanović. Prvi čovjek Turističke zajednice grada Supetra Ivan Cvitanić podnijet će izvješće o radu TZ Grada Supetra. Pod 8. točkom dnevnoga reda planiran je izvještaj o “Supetarskom litu” za 2021. godinu koji bi trebala podnijeti ravnateljica Centra za kulturu Brač Jasna Damjanović.

Prije nego što vijećnici utvrde dnevni red u aktualnom satu imat će mogućnost postavljati vijećnička pitanja gradonačelnici Ivani Marković te voditeljima odsjeka u gradskoj upravi.

detalj sa sjednice Gradskoga vijeća grada Supetra (foto: BRAČ danas)

Podjelite:

You may also like...