Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Gradski vijećnici opet zasjedaju; raspravljat će o prijedlogu Odluke o naknadi za utjecaj na okoliš pri korištenju gradskog odlagališta

Sjednica Gradskoga vijeća grada Supetra, 28. u nizu, najavljena je za danas, 16. listopada, u 16.00 sati u prostorima gradske vijećnice u Supetru, i to nakon sjednice Gradskoga vijeća održane prošle srijede, 9. listopada.

O prijedlogu Odluke o naknadi za utjecaj na okoliš i razvoj
Ponovno sazivanje sjednice znak je hitnosti u rješavanju problematike odlaganja otpada na gradskom odlagalištu “Kupinovica”. I ovaj put samo jedna je točka dnevnoga reda o kojoj će raspravljati gradski oci , i to “Prijedlog Odluke o naknadi za utjecaj na okoliš i razvoj pri korištenju odlagališta ‘Kupinovica’ kod Supetra koju plaćaju korisnici izvan područja Grada Supetra”.

Izvjestitelj je voditelj Odsjeka za komunalne poslove i izgradnju
Sjednicu je sazvala predsjednica toga vijeća Danijela Kirigin, a predlagatelj dnevnoga reda je gradonačelnica Ivana Marković. O najavljenoj točki dnevnoga reda izvijestit će voditelj Odsjeka za komunalne poslove i izgradnju Nikša Paviškov.

Za danas najavljen sastanak u Ministarstvu zaštite okoliša i energetike
Neslužbeno saznajemo da je za danas najavljen sastanak povjerenstva s ministrom zaštite okoliša i energetike Tomislavom Ćorićem u Zagrebu na koji bi se trebalo iznaći rješenje problema s odlagalištem otpada “Kupinovica”. Hoće li gradsko odlagalište uskoro primati otpad s čitavoga otoka Brača ili će biti zatvoreno, a otpad preusmjeren na odlagalište “Košer”, kako je bio predložio ministar Ćorić, moglo bi biti poznato nakon najavljenoga sastanka u glavnom gradu Hrvatske.

sjednica Gradskoga vijeća grada Supetra sazvana je za danas, 9. listopada, u vijećnici zgrade grada Supetra (izvor: gradsupetar.hr)

sjednica Gradskoga vijeća grada Supetra sazvana je za danas, 16. listopada, u vijećnici zgrade grada Supetra (izvor: gradsupetar.hr)

Podjelite:

You may also like...