PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Gradsko vijeće treba dati svoju suglasnost

Danijela Kirigin (SDP), predsjednica Gradskoga vijeća u Supetru, sazvala je za utorak, 1. rujna, sjednicu predstavničkoga doma u gradskoj vijećnici u Supetru s početkom u 16.00 sati.

Samo jedna točka dnevnoga reda
Bit će to 37. sjednica u nizu, i to samo s jednom točkom dnevnoga reda “Prijedlog Odluke o davanju suglasnosti za provedbu ulaganja u projekt ‘Rekonstrukcija i opremanje društvenoga doma Mirca na području Grada Supetra'”. Predlagateljica je gradonačelnica Ivana Marković, a vijećnike će podrobnije izvijestiti Ana Ranj, voditeljica Odsjeka za upravljanje gradskom imovinom, društvene djelatnosti i gospodarstvo.

Prijava projekta na natječaj
Suglasnost je potrebna kako bi Grad Supetar mogao prijaviti projekt na natječaj “Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu” koji je raspisala Lokalna akcijska grupa Brač.

Aktualni sat prije utvrđivanja dnevnoga reda
Prije utvrđivanja dnevnog reda vijećnici će moći postavljati pitanja gradonačelnici Marković, njezinu zamjeniku Šimici Dragičeviću i voditeljima odjela unutar gradske uprave.

Danijela Kirigin (SDP), predsjednica Gradskoga vijeća u Supetru, sazvala je 37. sjednicu predstavničkoga doma u ovom sazivu za utorak, 1. rujna, s početkom u 16.00 sati (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...