Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Hajdukova prva momčad, igrači i stožer dolaze na Brač; u Postirima će odraditi mini pripreme za nastavak prvenstvene sezone

Prva momčad, igrači i stožer HNK Hajduk dolaze danas, 8. listopada, na otok Brač. Od 8. do 12. listopada odradit će se mini pripreme, a za svoju bazu izabrali su Postira gdje će pripreme održavati na igralištu Polježice NK Postira Sardi. U miru i daleko od gužve nogometaši Hajduka moći će prionuti pripremama za nove prvenstvene pobjede.

Mini pripreme za nastavak prvenstvene sezone
Trener Damir Burić povest će na Brač igrače koji nisu zauzeti reprezentativnim obvezama i s njima raditi na pripremama za nastavak prvenstvene sezone. Sljedeću prvenstvenu utakmicu Hajduk će igrati u gostima 20. listopada protiv NK Lokomotiva u 12. kolu na stadionu NK Zagreb.

Hajduk napustio Poljud zbog kvalifikacijske utakmice Hrvatske nogometne reprezentacije
Hajduk je ovih dana napustio svoje prostore zbog dolaska Hrvatske nogometne reprezentacije koja će 10. listopada na stadionu Poljud odigrati kvalifikacijsku utakmicu protiv Mađarske.

prva momčad Hajduka odradit će od 8. do 12. listopada mini pripreme u Postirima pod vodstvom trenera Damira Burića (izvor: hajduk.hr)

prva momčad Hajduka odradit će od 8. do 12. listopada mini pripreme na igralištu Polježice u Postirima pod vodstvom trenera Damira Burića (izvor: hajduk.hr)

 

Podjelite:

You may also like...