Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

I Bračani na najvećem koncertu duhovne glazbe Progledaj srcem 2019.

Najveći koncert suvremene duhovne glazbe “Progledaj srcem” u produkciji Laudato TV-a održat će se u subotu, 11. svibnja, u 20,00 sati u zagrebačkoj Areni. Doznajemo da će na koncertu biti i Bračani koji će za tu prigodu otputovati do metropole. Prema riječima organizatora, za koncert vlada veliko zanimanje, a na njemu će nastupiti Božja pobjeda, Emanuel, Sestre Palić, Zbor Mihovil, Alan Hržica, Fra Marin Karačić, Hanna i sestre Halužan, Rafael Dropulić Rafo i Ante Cach.

“Njihov duh i interpretacija i vas će ponijeti u visine i dubine. Ohrabriti i odmoriti. Pokrenuti i nasmijati. Svi koji su na koncertu već bili znaju – ‘Progledaj srcem’ izaziva radost i suzu koja cjeliva. Taj koncert dar je svim ljubiteljima duhovne glazbe i podrška djelovanju Laudato TV-a”, poručuju organizatori i dodaju kako je prihod od prodaje ulaznica namijenjen za produkciju televizijskoga programa te medijske kuće, koja promiče kršćanske vrijednosti.

Koncert “Progledaj srcem” počeo je s Hypo centrom 2014. godine na kojem je bilo 2.000 posjetitelja. Godine 2016. u Domu sportova okupilo se 4.000 posjetitelja, dok je Cibonu 2017. pohodilo 6.000 ljubitelja duhovne glazbe. Koncert u Areni Zagreb bit će peti u nizu.

Poziv na koncert Progledaj srcem koji će se održati u subotu 11. svibnja u zagrebačkoj Areni

Poziv na koncert Progledaj srcem koji će se održati u subotu 11. svibnja u zagrebačkoj Areni

Podjelite:

You may also like...