PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Izložbom slika obiteljske zbirke Ante Kaštelančića počinje Stivansko lito 2019

Izložbom slika Ante Kaštelančića u galeriji “Blue Lavender” i sajmom proizvoda otoka Brača “Island Living” danas, 8. lipnja, u Sutivanu počinje tradicionalna kulturno–sportska manifestacija “Stivansko lito 2019”. Izložba kojom će započeti kulturno–sportska manifestacija, a trajat će sve do 16. rujna, obiteljska je zbirka manje poznatih slika koju će Kaštelančić predstaviti zainteresiranoj publici u tamošnjoj Galeriji.

Bogati i koloristički raskošan umjetnikov opus autora uvrštavaju u red najvažnijih suvremenih umjetnika Hrvatske. O umjetnikovu radu govorit će dr. Tonći Šitin, a otvorenju izložbe nazočit će slikarova kći Sabina Kaštelančić i i nećak Ivo Kaštelančić. U glazbenome programu nastupit će flautistice Snježana Bosotina–Budeša i Andrea Jelavić. Izložba će biti otvorena u 19.00 sati, a moći će se razgledati do 17. lipnja.

sajam proizvoda otoka Brača održat će se danas, 8. lipnja u Sutivanu

sajam proizvoda otoka Brača održat će se danas, 8. lipnja, u 19.30 sati u Sutivanu

Bogati program kazališnih predstava, koncerata, izložbi, filma, sporta i drugih kulturno–zabavnih aktivnosti traje sve do 16. rujna kada će manifestaciju zatvoriti tradicionalni ljetni međunarodni karneval. Lokacije izvođenja aktivnosti bit će bina na rivi ispred Kavanjinovih dvora, zatim “Veliki most”, šetalište u ulici stivanskih antifašista, ljetno kino, malonogometno igralište na Bunti, dvorana “Sokolana” i šimatorij crkve Uznesenja Marijina.

Podjelite:

You may also like...