Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Kakav roditelj želiš biti?

“Kakav roditelj želiš biti?” naziv je predavanja koje organizira danas, 1. prosinca, župa sv. Petra apostola u Supetru. Predavanje će se održati u župnoj crkvi Navještenja Marijina u 18.30 sati.

O temi će govoriti specijalistica iz pastorala kriznih situacija
O temi će govoriti Maja Jakšić, psihoterapeutkinja i specijalistica iz pastorala kriznih situacija. — Jesu li nam djeca teret ili dar? Vidimo li u odgoju djece niz obveza i zadataka ili u svom roditeljstvu prepoznajemo poziv? Kako vjera i iskustvo zahvalnosti, opraštanja i prihvaćanja mogu pomoći u traženju i otkrivanju roditeljskoga identiteta, neka su od pitanja na koja će odgovore ponuditi predavačica.

Jakšić je suradnica Obiteljskoga savjetovališta u Nadbiskupiji
Maja Jakšić diplomirala je na Teološko–katehetskomu fakultetu u Splitu. Završila je specijalizaciju iz savjetovanja i psihoterapije pri institutu Williama Glassera. Jakšić je završila i specijalistički poslijediplomski studij iz pastorala kriznih situacija, obranivši rad “Sindrom sagorijevanja na radnom mjestu”. Voditeljica je Centra za edukaciju i savjetovanje “Hippocampus” i višegodišnja suradnica Obiteljskoga savjetovališta u Splitsko–makarskoj nadbiskupiji.

predavanje “Kakav roditelj želiš biti?” održat će se danas, 1. prosinca, u župnoj crkvi navještenja Marijina u Supetru

You may also like...