Kandidat za župana Ante Pranić dolazi na Brač

Predsjednik Nezavisne liste mladih, aktualni vrgorački gradonačelnik Ante Pranić, kandidat za župana Splitsko-dalmatinske županije, boravit će u petak, 23. travnja, na otoku Braču. Kandidat za župana odlučio je zajedno sa svojim timom posjetiti Brač, susresti se s otočanima te prikupiti podršku uoči nadolazećih lokalnih izbora.

Osim što na lokalne izbore idu s kandidatom za župana, predstavit će i županijsku listu naziva Koalicija ZA, koju čine stranke Pametno, HSLS i Nezavisna lista mladih.

Održivi razvoj otoka i očuvanje javnoga dobra najvažnije su teme
— U petak ćemo biti u Supetru i Bolu kako bismo prikupili podršku otočana za splitsko-dalmatinskoga župana Antu Pranića te se bolje predstavili otočanima. U svojim redovima imamo i jake otočke snage te nam je održivi razvoj otoka, očuvanje javnoga dobra i energetska tranzicija jedna od najvažnijih tema, poručila je Maja Jurišić, voditeljica Pokreta otoka i dugogodišnji borac za bolje uvjete života na otocima.

Prvo u Supetru, a zatim u Bolu
Uz Antu Pranića i Maju Jurišić, u Supetru će biti prisutna i Daša Dragnić, profesorica s Ekonomskoga fakulteta u Splitu, podrijetlom iz Nerežišća. Susret s građanima Supetra planiran je od 10.00 do 12.00 sati, a u Bolu od 15.00 do 17.00 sati.

izvor: Facebook Ante Pranić

Podjelite:

You may also like...