Bretanide - posao i karijera
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Klapa Contra nastupa na Supetarskom litu

U sklopu programa 35. Supetarskoga lita 2019., klapa “Contra” nastupit će u nedjelju, 23. lipnja, na supetarskoj rivi u 21.00 sat. Klapa je to s kvalitetnim i iskusnim pjevačima, osnovana 2015. godine, koja nastupa isključivo koncertno za probranu klapsku publiku. Voditelj klape je Vladan Vuletin, a ovoga ljeta klapu očekuju mnoga “a capella” natjecanja.

— Za 4 godine rada klapa je postigla zapažene nastupe i visoka postignuća na relevantnim klapskim festivalima, poput Festivala dalmatinskih klapa u Omišu 2016. godine kada smo osvojili 2. nagradu žirija, a 3. publike, zatim Festivala klape Gospi u Sinju 2016. godine kada smo osvojili 1. mjesto žirija, a 2018. 2. mjesto, pa Festivala klapa uz mandoline i gitare u Makarskoj prošle godine, kada je klapa osvojila 1. mjesto žirija i 2. publike, poručili su nam iz klape “Contra”.

Napomenuli su kako je klapa u posljednje četiri godine održala preko 250 službenih nastupa, mahom cjelovečernjih samostalnih koncerata. Najavili su nam ujedno da ih ovoga ljeta očekuju nastupi na Međunarodnom festivalu klapa u Perastu, zatim Festivalu dalmatinskih klapa u Omišu, Festivalu Klape Gospi u Sinju. Osim toga, nastupit će i na Međunarodnom festivalu u Posušju, na Šibenskoj šansoni i Festivalu klapa uz mandoline i gitare u Makarskoj. Ljubiteljima klapske pjesme želimo ugodnu večer uz klapu “Contra”. Isto smo poželjeli i izvođačima.

klapa "Contra" održat će u nedjelju, 23. lipnja, koncert na rivi u Supetru u 21 sat, u sklopu programa 35. Supetarskoga lita (izvor: facebook Klapa Contra)

klapa “Contra” održat će u nedjelju, 23. lipnja, koncert na rivi u Supetru u 21 sat, u sklopu programa 35. Supetarskoga lita (izvor: facebook Klapa Contra)

Podjelite:

You may also like...