Salon namještaja DC DESIGN
Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Koncert klasične glazbe u Supetru i Bolu

Dunja Čolić na oboi, Ana Ivanov na violini, Iva Ilakovac na violončelu i Mihovil Buturić na orguljama, članovi zajedničkoga “Ansambla”, održat će danas, 8. srpnja, koncert klasične glazbe u crkvi Navještenja Marijina u Supetru. Program je to u sklopu 35. Supetarskoga lita koji će ponuditi posjetiteljima koncert primjeren sakralnom prostoru.

“Ansambl” je svoje djelovanje započeo 2013. godine na inicijativu učenika zadarske Glazbene škole Blagoje Bersa. Tada su izveli koncert u crkvi Sv. Mihovila, a kasnije i u glazbenoj školi. “Ansambl” redovito nastupa na koncertima u Zagrebu, Šibeniku i Zadru.

U 21.00 sat “Ansambl” će izvesti sakralne sonate baroknih skladatelja poput J. S. Bacha, G. F. Haendela, G. P. Telemanna i rijetko izvođenu crkvenu sonatu W. A. Mozarta. U utorak, 9. srpnja, nastupit će i u Bolu u Dominikanskomu samostanu Sv. Marije Milosne u 21.30 sati.

"Ansambl" nastupa danas, 8. srpnja, u crkvi Navještenja Marijina u Supetru, a sutra, 9. srpnja, u Dominikanskom samostanu sv. Marije Milosne u Bolu

“Ansambl” nastupa danas, 8. srpnja, u crkvi Navještenja Marijina u Supetru, a sutra, 9. srpnja, u Dominikanskom samostanu Sv. Marije Milosne u Bolu

Podjelite:

You may also like...