Lokalni stožer civilne zaštite otkazao večerašnji koncert: Održavanje koncerta potencijalni je rizik za širenje zaraze

Stožer civilne zaštite općine Milna na preporuku Stožera civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije donio je odluku o otkazivanju nastupa grupe Dalmatino koji se trebao održati večeras uz blagdan Gospe Karmelske, objavila je danas, 16. srpnja, Turistička zajednice općine Milna na svojemu Facebooku.

Koncert je potencijalni rizik
— Lokalni Stožer civilne zaštite općine Milna procijenio je da bi održavanje koncerta grupe Dalmatino za općinu Milna potencijalno mogao značiti rizik od širenja zaraze koronavirusom te je ova odluka donesena kao prevencija i kao mjera očuvanja povoljne epidemiološke situacije, objavila je TZ općine Milna.

Koncert je bio planiran na otvorenoj pozornici na Žalu
Glazbeni program trebao se održati na otvorenoj pozornici na Žalu s početkom u 21.00 sat te je bio planiran do ponoći, a u skladu s važećom Odlukom stožera Civilne zaštite RH o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti Covid-19.

Otkazan koncert Ibrice Jusića
Turistička zajednica u Milni obavijestila je i da je na preporuku županijskoga Stožera civilne zaštite donesena odluka o otkazivanju nastupa kantautora Ibrice Jusića koji se trebao održati u subotu, 17. srpnja, pred župnom crkvom u Milni.

izvor: Milna Brač Facebook

Podjelite:

You may also like...