Ante Pranić, kandidat za župana Splitsko-damatinske županije, u kratkom video prikazuje svoju najveću snagu na predstojećim izborima - tim za promjene.
"Naša snaga su ljudi! Dokazani pojedinci spremni pokrenuti promjene u našoj županiji. Pojedinac može puno, tim može sve. Pogledajte naš zajednički spot i izađite na izbore u nedjelju. Pokrenimo promjenu u Splitsko-dalmatinskoj županiji zajedno."

Dosta je
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Međunarodna ljetna glazbena škola na koncertu u Supetru

Međunarodna ljetna glazbena škola UZMAH gostovat će danas, 25. srpnja, u Supetru u sklopu manifestacije Supetarsko lito. Plod je to dugogodišnje suradnje Škole s Turističkom zajednicom grada Supetra. UZMAH će koncert održati u župnoj crkvi Navještenja Marijina u 21.00 sat. Na flauti će nastupiti Ana Domančić, a na klaviru Ana Granik.

Ana Domančić od 1998. je profesorica flaute u Splitu
Ana Domančić iz Hvara profesorica je flaute i predstojnica Odsjeka za puhače na Umjetničkoj akademiji u Splitu. Redovito nastupa kao solistica i u različitim komornim sastavima. Flautu predaje od 1997. godine na Visokoj školi za glazbenu umjetnost u Lovreni, a od 1998. godine na splitskoj Umjetničkoj akademiji. Snimila je sedam nosača zvuka, a izdala je i snimku s cjelokupnim opusom za flautu Borisa Papandopula, u povodu stote obljetnice njegova rođenja.

Ana Granik je članica orkestara u Budimpešti
Ana Granik završila je Akademiju “Ferenc Liszt” u Budimpešti u klasi prof. Baranyay Lászlóa. Godine 1996. osvojila je prvu nagradu na natjecanju za najboljega instrumentalista Srednje Europe. U Moskvi održava koncerte dvije večeri sonata kao komorna glazbenica u dvorani Čajkovski Konzervatrija. Nastupala je i u Njemačkoj kao solistica uz Simfonijski orkestar iz Miškolca, a zabilježeni su njeni nastupi u Indiji i Kini. Članica je i Festivalskoga orkestra i Državnoga filharmonijskog orkestra u Budimpešti. Snimila je više nosača zvuka.

Ana Domančić i Ana Granik održat će koncert danas, 25. srpnja, u crkvi Navještenja Marijina u Supetru (izvor: facebook Supetarsko lito)

Ana Domančić i Ana Granik održat će koncert danas, 25. srpnja, u crkvi Navještenja Marijina u Supetru (izvor: facebook Supetarsko lito)

Podjelite:

You may also like...