PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Milnarsko srce lita 2019.: na programu otvorenja nastupaju klape Blaca i Turanj

Nastupom klapa “Blaca” i “Turanj” u petak, 21. lipnja, na Polaci u Milni bit će upriličeno u 20.30 sati otvorenje Milnarskoga srca lita 2019. Iz Turističke zajednice Milna pozivaju sve na program otvorenja.

pozivnica na otvorenje Milnarskoga srca lita (izbor: facebook Milna-Brac)

Na otvorenju Milnarskoga srca lita nastupit će klape “Blaca” i “Turanj” (izbor: facebook Milna-Brac)

— Zapivat ćemo s klapom Blaca i klapom Turanj! Vidimo se, poručili su i najavili ovogodišnji program koji će završiti 17. rujna Ljetnim karnevalom na rivi u izvedbi Amatereskog kazališta “Servantes”. Već drugoga dana programa, u subotu 22. lipnja, isto kazalište uprizorit će program “Naše malo misto” na Panteri u 20.30 sati, uz naravno ribarsku večer.

Neće nedostajati programa ni u mjestu Ložišća; već u srijedu, 26. lipnja, na dan mjesne fjere otvorit će se u 19.30 sati izložba u Zadružnome domu, a nešto kasnije koncert će održati i band “Koperonti”.

Milnarsko lito srca bit će otvoreno 21. lipnja na Polaci, a zatvoreno Ljetnim karnevalom 17. rujna na milnarskoj rivi (foto: J. Bašić)

Milnarsko lito srca bit će otvoreno u petak, 21. lipnja, na Polaci, a zatvoreno Ljetnim karnevalom u utorak, 17. rujna, na milnarskoj rivi (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...