Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Načelnik Bola Marinković i predsjednik Općinskoga vijeća Baković čestitali građanima Bola i Murvice Dan općine Bol

Načelnik općine Bol Tihomir Marinković (SDP) i predsjednik Općinskoga vijeća Matko Baković (HDZ) uputili su čestitku građanima Bola i Murvice u povodu Snježne Gospe koja se slavi sutra, 5. kolovoza, kao Dan općine Bol.

Izražena zahvalnost hrvatskim braniteljima
U prigodnoj poruci istaknuli su kako se istoga dana slavi Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja. — Slavimo 25. obljetnicu slavne oslobodilačke vojnoredarstvene akcije Oluja, kojom je konačno slomljena agresija Srbije na našu domovinu Hrvatsku. Posebnu zahvalnost izražavamo našim braniteljima, stoji u poruci općinske vlasti građanima.

Neće se održati svečana sjednica Općinskoga vijeća
Najavljujući obilježavanje Dan općine, istaknuli su kako se ove godine zbog provođenja mjera za sprječavanje zaraze bolešću koronavirusom neće organizirati nikakve javne svečanosti, neće biti održana ni svečana sjednica Općinskoga vijeća, kao ni prigodni koncert zabavne glazbe u večernjim satima.

Polaganje vijenaca, misno slavlje i vatromet
Praznik će se obilježiti polaganjem vijenca u 10.00 sati na spomenik palima za Hrvatsku kod dominikanskoga samostana, a pola sata kasnije vijenac će biti položen kod biste Joze Bodlovića u središtu mjesta. Svečano koncelebrirano misno slavlje župne svetkovine u dominikanskoj crkvi Sv. Marije Milosne predvodit će kancelar Hvarske biskupije don Ivan Jurin s početkom u 19.00 sati. Vatromet u središtu mjesta najavljen je za 23.00 sata.

Načelnik općine Bol Tihomir Marinković (SDP) i predsjednik Općinskoga vijeća Matko Baković (HDZ) uputili su čestitku građanima Bola i Murvice u prigodi Dana općine Bol koji će se proslaviti u srijedu, 5. kolovoza (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...