PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Najavljujemo program WTA teniskoga turnira u Bolu: očekuje nas žestoka borba na teniskim terenima, poručio Feliks Lukas

WTA teniski turnir za žene u Bolu središnji je sportski događaj na našem otoku sljedećih dana. Od 3. do 9. lipnja poznati WTA Bol Open igrat će se u Bluesun teniskom centru. Bit će to 4. izdanje ženskoga teniskoga turnira, a Bol je u WTA kalendar ekskluzivno ušao 2016. godine te je jedini WTA turnir u ovom dijelu jugoistočne Europe. Prvi naslov WTA Croatia Bol Opena osvojila je Mandy Minella. Prvo izdanje turnira održano je 1991. godine, a od 1996. do 2003. nastavio se svake godine.

izvor: bolopen.com

izvor: bolopen.com

Direktor turnira Feliks Lukas najavio je zanimljive sportske nastupe u Bolu: — Sudeći prema listi igračica koje su prijavile turnir u Bolu, ove godine očekuje nas žestoka borba na teniskim terenima BlueSun teniskoga centra Zlatni rat. Prva nositeljica je 55. igračica svijeta, Daria Gavrilova, koja je prije dvije godine osvojila i premier titulu na turnir New Heaven, a tijekom karijere pobjeđivala i neka od velikih imena kao što su Muguruzo, Ostapenko, Petra Kvitova.

"Sudeći prema listi igračica koje su prijavile turnir u Bolu, ove godine očekuje nas žestoka borba na teniskim terenima BlueSun teniskoga centra Zlatni rat", poručio je direktor turnira Feliks Lukas (foto: Mario Čužić)

“Sudeći prema listi igračica koje su prijavile turnir u Bolu, ove godine očekuje nas žestoka borba na teniskim terenima BlueSun teniskoga centra Zlatni rat”, poručio je direktor turnira Feliks Lukas (foto: Mario Čužić)

Vrijedi istaknuti da će se u tijeku toga turnira mečevi dana igrati u večernjem terminu, i to od 20.30 sati. Želja je organizatora privući što više posjetitelja, osigurati pravi sportski spektakl na teniskim terenima. Potvrđuje to i činjenica da su Boljani imaju mogućnost s besplatnim ulaznicama pratiti cijeli turnir.

Program ženskoga teniskoga turnira bit će otvoren u ponedjeljak, 3. lipnja, ždrijebom u koktel baru “Varadero” u 16.30 sati, a navečer će se održati Player’s Party. Prva natjecanja održat će se u utorak, 4. lipnja, u 13.00 sati 1. kolom, dok je meč dana na rasporedu u 20.30 sati. U srijedu, 5. lipnnja, 1. kolo igrat će se od 13.00 sati, a meč dana u večernjem terminu. Trećega dana natjecanja, 6. lipnja, 1/8 finala igrat će se od 13.00 sati, a u večernjem terminu meč dana. U petak, 7. lipnja, četvrtfinalni mečevi na rasporedu su u 14.00 sati. Ljubitelji klapske pjesme od 21.00 sat moći će uživati u nastupu klapa “Kambi” i “Šufit”.

izvor: bolopen.com

izvor: bolopen.com

Predzadnjega dana turnira, u subotu 8. lipnja, polufinalni mečevi igrat će se od 14.00 sati, a u kokter baru “Varadero” posjetitelje će zabavljati DJ Niki Belucci. Program na središnjem terenu posljednjeg dana turnira, u nedjelju 9. lipnja, započet će u 15.00 sati kada će se igrati finale parova. Finale turnira najavit će naša zabavna pjevačica Nina Badrić koja će nastupiti u 19.00 sati, dok će se finale igrati od 20.00 sati. Na ceremoniji zatvaranja bolskoga turnira nastupit će vrhunska uzbekistansko-američka pijanistica Lola Astanova, jedna od najboljih pijanistica na svijetu.

WTA teniski turnir za žene igrat će se u Bolu od 3. do 9. lipnja. (izvor: bolopen.com)

WTA teniski turnir za žene igrat će se u Bolu od 3. do 9. lipnja. Bit će to 4. izdanje ženskoga teniskoga turnira. (izvor: bolopen.com)

Podjelite:

You may also like...