Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

NK Postira Sardi dočekuje NK OSK u 4. kolu

NK Postira Sardi iz Postira u 4. kolu 1. Županijske nogometne lige dočekat će danas, 29. rujna, NK OSK iz Otoka na igralištu Polježice u Postirima, a utakmicu ovoga kola igrat će od 16.30 sati. Ovo će biti treća prvenstvena utakmica pred domaćom publikom.

Postirani ulaze u utakmicu s 2. mjesta na prvenstvenoj ljestvici
U prva 3 prvenstvena kola, Postirani su osvojili 7 bodova, upisali 2 pobjede i 1 neodlučeni rezultat, a u 4. kolo ulaze s 2. pozicije na prvenstvenoj ljestvici. Prvi je NK Mladost iz Prološca, a 3. na ljestvici NK OSK s kojim će Postirani danas odmjeriti snage. Tako će ljubitelji nogometa danas moći uživati u pravom derbiju.

Danas se sastaju NK Mladost i NK Jadran
Utakmicu će suditi Marin Sokol iz Makarske, a pomagat će mu Toni Barić i Dinko Kukulj. Za delegata i konotrolora utakmice određen je Davor Raić. Danas će snage odmjeriti i NK Mladost iz Prološca protiv NK Jadran iz Kaštela. Taj će susret početi u nešto ranijem terminu.

NK Postira Sardi u 4. kolu dočekat će na igralištu Polježice NK OSK iz Otoka. Bit će to susret 2. i 3. momčadi na prvenstvenoj ljestvici (foto: iz arhive)

NK Postira Sardi u 4. kolu koje se igra danas, 29. rujna, dočekat će na igralištu Polježice NK OSK iz Otoka. Bit će to susret 2. i 3. momčadi na prvenstvenoj ljestvici (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...