PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

NK Postira Sardi kod kuće protiv NK Jadran

NK Postira Sardi u 9. kolu 1. Županijske nogometne lige igrat će kod kuće u Postirima, u nedjelju 3. studenoga, protiv NK Jadran iz Tučepa. Pet utakmica toga prvenstvenoga kola bit će odigrane danas, 2. studenoga.

Postirani na domaćem travnjaku dočekuju momčad iz Tučepa
Nakon uzastopnih gostovanja, prvo u Runovićima protiv NK Mračaj, pa u Prološcu protiv NK Mladost, Postirani će sutrašnju utakmicu odigrati pred domaćim navijačima. Postirani, odlični u dosadašnjem dijelu sezone, imaju “na računu” 14 bodova, a pobjedom na domaćem travnjaku mogli bi i do 2. mjesta na prvenstvenoj ljestvici ukoliko 4. na tablici NK GOŠK danas na gostovanju iznenadi vrlo dobar NK OSK koji drži 2. mjesto sa 16 osvojenih bodova.
Utakmica na igralištu Polježice igra se u 13.30 sati, a delegirani suci za tu utakmicu su: Nikola Večernik, Christian Vrdoljak i Josip Češljar. Za delegata i kontrolora susreta određen je Ante Vuković.

Utakmica u Runovićima odgođena zbog tragičnoga događaja
Danas od 14.00 sati sastaju se: u Makarskoj NK Zmaj i NK Mladost, na stadionu Anđelko Marušić Ferata NK Omiš i NK Orkan, u Otoku NK OSK i NK GOŠK i u Kaštel Sućurcu NK Jadran domaćin je NK Poljičanin 1921. Od 14.30 sati u Vranjicu igraju NK Omladinac i NK Primorac. Utakmica između NK Mračaj i NK Imotski, koja se trebala igrati u Runovićima, odgođena je zbog tragične smrti jednoga igrača u redovima domaćega sastava.

NK Postira Sardi iz Postira domaćin je NK Jadran iz Tučepa u utakmici 9. kola 1. Županijske nogometne lige koja će se igrati u nedjelju, 3. studenoga, na igralištu Polježice (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...