Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

NK Postira Sardi u 3. kolu domaćin je NK Omiš

NK Postira Sardi iz Postira susrest će se s NK Omiš u 3. kolu 1. Županijske nogometne lige u utakmici koja će se odigrati u nedjelju, 22. rujna, na igralištu Polježice u Postirima. Druga je to utakmica pred domaćom publikom u ovom prvenstvu, a domaćini u utakmicu ulaze s 3. pozicije na prvenstvenoj ljestvici i 6 osvojenih bodova.

NK Postira Sardi – NK Omiš i NK Primorac – NK Mladost igraju u istom terminu

Utakmica 3. kola igrat će se od 16.30 sati. Utakmicu će suditi Stjepan Šušnjara uz pomoćnike Dragu Pavića i Hrvoja Ercega. Za delegata i kontrolora suđenja određen je Mladenko Pavić. U istomu terminu utakmicu će odigrati prva dva sastava s ligaške tablice, drugi NK Primorac ugostit će prvoga na ljestvici, NK Mladost.

NK Zmaj ostao bez trenera Ante Vidulina, novi trener je Darko Dražić

Treba istaknuti da će NK Zmaj iz Makarske, koji je u 2. kolu poražen na gostovanju od NK Postira Sardi rezultatom 3:0, u 3. kolu igrati protiv NK Jadran iz Tučepa u susjednome derbiju, i to pod vodstvom novoga trenera Darka Dražića. Nakon što je trener Ante Vidulin ponudio ostavku, NK Zmaj i dosadašnji trener sporazumno su raskinuli ugovor, a do izbora novoga trenera seniorsku momčad vodio je pomoćni trener Stipe Matešan.

Vidulin ostvario 17 pobjeda i 8 poraza u 28 prvenstvenih utakmica

Vidulin je vodio seniorsku momčad NK Zmaj u 28 prvenstvenih utakmica i 1 kup utakmicu. Prvu službenu utakmicu kao trener NK Zmaj vodio je 2. rujna 2018. godine u Mravincima te u prvenstvu ostvario 17 pobjeda, 3 neriješena susreta i 8 poraza. Gol razlika je 68:26 uz ostvarena 54 boda ili 64 %, poručili su iz NK Zmaj.

NK Postira Sardi u 3. kolu 1. Županijske nogometne lige igrat će na domaćem terenu Polježice u nedjelju, 22. rujna, protiv NK Omiš (foto: iz arhive)

NK Postira Sardi u 3. kolu 1. Županijske nogometne lige igrat će na domaćem terenu Polježice u nedjelju, 22. rujna, protiv NK Omiš (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...