PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

NK Zmaj iz Makarske gostuje u Postirima: pred domaćinima teški ispit

NK Postira Sardi iz Postira ponovno je domaćin utakmice u prvenstvu 1. Županijske nogometne lige. Ovaj put u goste mu dolazi NK Zmaj iz Makarske s kojim će odigrati u subotu, 20. ožujka, 21. kolo domaćega prvenstva. Utakmica je, prema najavama iz Nogometnoga saveza županije Splitsko-dalmatinske, bila prethodno najavljena za ponedjeljak 22. travnja, ali kako je taj dan državni praznik – Uskrsni ponedjeljak – vjerojatno je i domaćinima i gostima odgovaralo da se igra dan uoči Uskrsa. Tako će se igračima omogućiti da za najveći blagdan budu slobodni.

NK Postira Sardi dočekuje goste kao pretposljednje plasirani sastav na ljestvici s ukupno osvojenih 14 prvenstvenih bodova, a u goste im dolazi trećeplasirana momčad s ukupno 37 bodova. Taj je sastav u ovogodišnjemu prvenstvu ostvario 12 pobjeda, 7 poraza, a 1 utakmicu odigrali neodlučeno.

— Na gostovanju u Postirima očekujemo jednu dobru, tvrdu, pravu prvenstvenu utakmicu na jednom od najboljih travnjaka u Dalmaciji, poručili su nam iz kluba. Dodaju kako je utrka za prvim mjestom već izgubljena, ali kako se do kraja prvenstva žele zadržati u samome vrhu. Na naš upit koje su im ambicije onda s obzirom na položaj na prvenstvenoj ljestvici, iz kluba su nam odgovorili: — Želimo promovirati nekoliko igrača iz Škole nogometa NK Zmaj na koje u budućnosti računamo. Ponosno ističemo da naši Kadeti igraju 1/2 Finale KUP-a Hrvatske sa NK Lokomotiva Zagreb što je rezultat dugogodišnjega vrlo dobroga rada trenera u omladinskom pogonu.
Utakmica između NK Postira Sardi i NK Zmaj iz Makarske igra se danas od 15,00 sati na igralištu Polježice.

detalj s utakmice 20. kola 1. ŽNL između NK Postira Sardi i NK Jadran KS (foto: J. Bašić)

detalj s utakmice 20. kola 1. ŽNL između NK Postira Sardi i NK Jadran KS (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...