PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Nova edukacija za privatne iznajmljivače u Bolu

U organizaciji Turističke zajednice općine Bol i Savjetovališta za obiteljski smještaj “Interligo” u srijedu, 12. veljače, s početkom u 9.00 sati bit će održana treća ovogodišnja edukacija za privatne iznajmljivače u Domu kulture u Bolu.

Kako uspješno poslovati u 7 koraka
Tema treće edukacije je “Uspješno poslovanje u 7 koraka” i “Propisi u poslovanju s privatnim iznajmljivačima”. Savjetovalište koje provodi edukaciju za privatne iznajmljivače predstavit će Zakon o ugostiteljskoj djelatnosti, zatim Pravilnik o kategorizaciji, izradu i primjenu cjenika, a novost je i turistička pristojba i članarina.

O oglašavanju smještajnih kapaciteta na društvenim mrežama
Osim toga, bit će riječi o pripremi objekta za iznajmljivanje te prezentaciji smještajnih jedinica i oglašavanju smještajnih kapaciteta na društvenim mrežama koje je sve više prisutno i u turističkom poslovanju.

Organizatori dodjeljuju certifikat AP+
Sudionici edukacije dobit će certifikat AP+ koji “Interligo” dodjeljuje malim iznajmljivačima.

Treća ovogodišnja edukacija za privatne iznajmljivače u Bolu bit će održana u srijedu, 12. veljače, u Domu kulture u organizaciji Turističke zajednice općine Bol i Savjetovališta za obiteljski smještaj “Interligo” (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...