Ante Pranić, kandidat za župana Splitsko-damatinske županije, u kratkom video prikazuje svoju najveću snagu na predstojećim izborima - tim za promjene.
"Naša snaga su ljudi! Dokazani pojedinci spremni pokrenuti promjene u našoj županiji. Pojedinac može puno, tim može sve. Pogledajte naš zajednički spot i izađite na izbore u nedjelju. Pokrenimo promjenu u Splitsko-dalmatinskoj županiji zajedno."

Dosta je
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

O novostima iz CERN-a dr. Daniel Denegri

“Novosti iz CERN-a” naziv je predavanja koje će danas, 19. kolovoza, u Narodnoj knjižnici “Hrvatski skup” u Pučišćima održati dr. Daniel Denegri, istaknuti hrvatski fizičar. Približit će posjetiteljima najvažnije podatke iz toga najvećega i najuglednijega centra za znanstvena istraživanja u svijetu.

Područje interesa je fizika elementarnih čestica
Dr. Denegri istaknuti je hrvatski fizičar, a područja njegova znanstvenoga interesa i istraživanja su brojna, a glavno mu je područje fizika elementarnih čestica. Član je više međunarodnih stručnih odbora i odnedavno dopisni član Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti.

Predavač s najdužim stažom u Pučišćima
Dr. Denegri predavač je s najduljim stažom na ljetnim predavanjima u organizaciji Narodne knjižnice “Hrvatski skup” Pučišća, čija predavanja iz godine u godine privlače pažnju nove publiku.

istaknuti hrvatski fizičar dr. daniel Denegri (izvor: slobodnadalmacija.hr)

istaknuti hrvatski fizičar dr. Daniel Denegri (izvor: slobodnadalmacija.hr od 8. 6. 2014.)

Podjelite:

You may also like...