Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Od 3. prosinca započinje odvoz otpada “na kućnom pragu” u Supetru; u zimskom razdoblju prikupljanje otpada obavljat će se utorkom i petkom

Komunalno društvo Grad iz Supetra najavilo je da će od 3. prosinca započeti odvoz otpada “na kućnom pragu” u Supetru, i to na predjelu Pašike, a prikupljanje otpada na tom području vršit će se prema utvrđenom rasporedu.

U zimskom razdoblju utorkom i četvrtkom
Kako javljaju iz KD Grad, od 16. rujna do 14. lipnja, odnosno u zimskom razdoblju, prikupljanje otpada obavljat će se svaki utorak i petak, dok će se u ljetnom razdoblju, a to znači od 15. lipnja do 15. rujna, prikupljati utorkom, četvrtkom i nedjeljom.

“Zeleni otoci” ostaju na postojećim lokacijama
— Uklonit će se svi kontejneri sa javnih površina izuzev “Zelenih otoka“ namijenjenih za odvojeno prikupljanje otpada. “Zeleni otoci” na području Grada Supetra ostat će na postojećim lokacijama. Oni koji nisu preuzeli svoje spremnike, iste mogu preuzeti svaki utorak od 8.00 do 14.00 sati u prostorijama Komunalnoga društva Grad d.o.o., Ulica Žedno–Drage 7″, obavijestili su građane iz te komunalne tvrtke.

Spremnik s otpadom treba biti spreman do 6.00 sati
Napomenuli su kako odvoz otpada “na kućnom pragu” podrazumijeva da svi korisnici koji žele isprazniti svoje spremnike, moraju to učiniti tako da spremnik s otpadom ostave na površinu pokraj ceste, na dan odvoza, najkasnije do 6.00 sati.

Iz Komunalnoga društva Grad javljaju da će se od 16. rujna do 14. lipnja, odnosno u zimskom razdoblju, prikupljanje otpada obavljati svaki utorak i petak, dok će se u ljetnom razdoblju, a to znači od 15. lipnja do 15. rujna, prikupljati utorkom, četvrtkom i nedjeljom (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...