PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

OTP banka potvrdila – zatvara se poslovnica u Bolu

Zatvara se poslovnica OTP banke u Bolu, potvrdila je to našemu portalu glasnogovornica banke Silvija Bareša, nakon najave o njezinu zatvaranja i značajnome negodovanju Boljana i onih koji su svoje potrebe rješavali u toj poslovnici. Istina, nekada je to bila Splitska banka koja je u Bol došla još 1980. godine, a poslovnica joj se nalazila u Loži. Prošle godine preuzela ju je OTP banka, četvrta banka po veličini na hrvatskomu bankarskom tržistu s više od 2000 zaposlenika.

– Poslovna odluka o zatvaranju poslovnice Bol donesena je prvenstveno temeljem promjene u ponašanju naših klijenata, koji se sve više orijentiraju na izravne kanale poslovanja s bankom, bez fizičkoga dolaska u poslovnicu (internet i mobilno bankarstvo), pojasnili su nam iz OTP banke. Istaknuli su kako poslovnice, zbog digitalizacije poslovanja, sve više preuzimaju savjetodavnu ulogu u odnosu klijenta s bankom te se u skladu s time, pojašanjavaju nam iz OTP banke, ukupan broj poslovnica konstantno smanju, i na globalnoj razini.

– Dodatno želimo naglasiti kako se nadamo da kvaliteta odnosa s našim klijentima neće biti smanjena zbog ove poslovne odluke. Naime, bankomat će i nadalje biti na raspolaganju svim klijentima na istoj lokaciji u Bolu kako bismo i nadalje omogućili stanovnicima i gostima Bola jednostavan i neposredan pristup gotovini, poručili su nam iz OTP banke. Napomenuli su kako sve proizvode i usluge OTP banke klijenti mogu koristiti u poslovnici Supetar, na adresi Vlačica 17. Na naš upit koliko OTP banka na otoku Braču ima klijenata, iz Službe za odnose s medijima su nam poručili kako usluge OTP banke koristi negdje oko 5000 klijenata s cijeloga otoka.

Poslovnica OTP banke bit će otvorena do petka 26. travnja, do 14,30 sati, kako stoji u pisanoj obavijesti na vratima poslovnice pred zatvaranjem.

Poslovnica OTP banke u Bolu zatvara se 26. travnja

Poslovnica OTP banke u Bolu zatvara se 26. travnja

Podjelite:

You may also like...