PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Počinje ciklus tribina pod nazivom “Adventski razgovori”, na prvom adventskom susretu gostovat će svećenik don Anton Šuljić

U organizaciji svećenika otoka Brača danas, 4. prosinca, započinje ciklus nazvan “Adventski razgovori”. Program kroz advent dogovorili su i osmislili svećenici Bračkoga dekanata koje predvodi župnik župe sv. Jeronima u Pučišćima don Ivica Huljev.

Nemam vremena
Prva tribina nosi naziv “Nemam vremena”, a održat će se Društvenom domu u Dračevici s početkom u 19.00 sati. Gost prve adventske tribine bit će svećenik don Anton Šuljić.

Zaborav odgoja
Druga tribina pod nazivom “Zaborav odgoja” održat će se u četvrtak, 12. prosinca, u 19.00 sati u Dvorani hotela “Porat” u Pučišćima, a na njoj će gostovati vjeroučitelj Nikola Kuzmičić.

Bog u kojem (ne)vjerujem
Posljednji adventski susret najavljen je za 20. prosinca u župi sv. Ivana Krstitelja u Postirima. U Pastoralnom centru Sv. Josip o temi “Bog u kojeg (ne)vjerujem” govorit će prof. dr. Ante Vučković, franjevac splitske provincije Presvetoga Otkupitelja. Početak je također u 19.00 sati.

prvi “Adventski susret” održat će se danas, 4. prosinca, u 19.00 sati u Dračevici

Podjelite:

You may also like...