Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Počinje program 30. Bolskoga lita: svečano otvorenje 19. lipnja na rivi

Završnim koncertom dječjega zbora “Čarčojak” i klape “Veras” u Bolu, u nedjelju, 2. lipnja, u 20.00 sati započet će bogati program 30. Bolskoga lita u organizaciji Centra za kulturu općine Bol. Za lipanj su tako najavljeni brojni sadržaji, od koncerata i izložbi, sve do večeri debitantskih klapa i Bolskoga festivala kulture, kao i različite predstave, pa smo iz pregleda programa mišljenja da bi svako mogao za sebe mogao pronaći po nešto.

pozivnica za završni koncert dječjega zbora "Čarčojak" kojim će započeti program 30. Bolskoga lita

pozivnica na završni koncert dječjega zbora “Čarčojak”, 2. lipnja, kojim će započeti program 30. Bolskoga lita

Već u ponedjeljak, 3. lipnja, u galeriji Doma kulture u 20.00 sati bit će otvorena izložba “Živeći boju”, retrospektivna izložba slika, autora Tihomira Čirjaka, kojom će biti otvoren ciklus ljetnih izložbi 30. Bolskoga lita. Posjetitelji će izložbu moći razgledati do 28. lipnja. Izborna večer klapa za nastup na omiškom 53. Festivalu dalmatinskih klapa održat će se u Teatrinu “Dva ferala” u subotu, 8. lipnja, u 21.00 sat.

U dominikanskomu samostanu Sv. Marije Milosne učenici Glazbene škole Josipa Hatzea održat će u četvrtak, 13. lipnja, završni koncert u 20.00 sati, dok će u utorak, 18. lipnja, Dječji baletni studio održati završnu priredbu u 19.00 sati u Teatrinu “Dva ferala”. Svečano otvorenje 30. Bolskoga lita pod nazivom “Živilo lito” održat će se u srijedu, 19. lipnja, u 20.00 sati. Prigodni nastup imat će Dječji baletni studio s folklornim i hip–hop plesnim radionicama, upriličit će se tombola, a neće nedostajati ni gastronomsko-glazbeni program u kojem će moći uživati pristigli na bolskoj rivi.

Od 22. do 24. lipnja na različitim lokacijama održat će se 10. Bolski festival kulture. On će uključivati tribine u Galeriji Dešković, zatim događanja na pazaru, a program će završiti večernjim koncertom na rivi. Z Produkcija iz Splita prikazat će u ponedjeljak, 24. lipnja, u 19.00 sati u Teatrinu “Dva ferala” lutkarsku predstavu za djecu naslovljenu “Složna obitelj”.

Na dan državnosti, 25. lipnja, pred župnom crkvom Gospe od Karmela priprema se Mali glazbeni dar u 20.30 sati. Gastronomsko-glazbeni program pod nazivom Bolska litnja noć održat će se na rivi u srijedu, 26. lipnja, u 20.00 sati. Učenici Osnovne škole Bol pripremaju završnu svečanost u Teatrinu “Dva ferala” u četvrtak, 27. lipnja, dok će sljedećega dana, 28. lipnja, kazalište La La Land održati u 20.00 sati interaktivnu predstavu “MC Show”. U subotu, 29. lipnja, u galeriji Doma kulture bit će otvorena izložba “Drama u kužini” Roberta Barille.

program 30. Bolskoga lita za lipanj

program 30. Bolskoga lita za lipanj

Podjelite:

You may also like...