Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Počinje Pučiško lito: Petra trio nastupa na Trgu hrvatskoga skupa

Nastupom glazbenoga sastava “Petra trio” u 20.30 sati na Trgu Hrvatskoga skupa danas, 23. lipnja, bit će otvoren program Pučiškoga lita. Kroz program Pučiškoga lita posjetiteljima će se ponuditi različiti koncerti, među kojima i nastupi polaznika Međunarodne ljetne glazbene škole Pučišća, koji će svoje koncerte održati 9., 16. i 19. srpnja.

Najmlađima će se ponuditi lutkarska predstava “Složna obitelj”, 10. srpnja, a za one ozbiljnije 15. srpnja priprema se predavanje “Terra Croatica/Bročko blago” koje će održati ravnateljica Hrvatske čitaonice iz Bola Jadranka Nejašmić.

Pučišća ove godine imaju razloga nadati se i ponešto boljim turističkim rezultatima. S 213 dolazaka u svibnju Pučišća su ove godine ostvarila povećanje broja dolazaka gostiju za 55 % u odnosu na 2018. godinu kada je u Pučišćima u istome razdoblju bilo 137 gostiju. I noćenje je u Pučišćima obećavajuće; s 1.276 noćenja Pučišća su zabilježila najveći porast noćenja na otoku, i to za 55 %. Za nadati se je da će rezultati biti dobri i u lipnju, o čemu ćemo izvijestiti početkom srpnja.

Pučiško lito bit će otvoreno danas, 23. lipnja, koncertom na Trgu Hrvatskoga skupa (foto: J. Bašić)

Pučiško lito bit će otvoreno danas, 23. lipnja, koncertom u 20.30 sati na Trgu Hrvatskoga skupa (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...