Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Poetsko-glazbeni program “Zašto volim Vladimira Nazora” u Supetru

U organizaciji Narodne knjižnice u Supetru u petak, 29. studenoga, bit će upriličen poetsko-glazbeni program “Zašto volim Vladimira Nazora” u Galeriji Ivan Rendić u Supetru. Program počinje u 18.30 sati.

Supetarski župnik približit će posjetiteljima važnija dijela iz Nazorova opusa
Program je osmislio župnik župe sv. Petra apostola u Supetru i sv. Jelene Križarice u Škripu don Pavao Gospodnetić koji će i voditi program. Kroz kratke najave i pjesme supetarski župnik približit će posjetiteljima važnija djela iz opusa hrvatskoga književnika Vladimira Nazora iz Postira, s naglaskom na njegove pjesme vjerske tematike.

Poetsko–glazbeni program izveden u Pučišćima i Postirima
S poetsko–glazbenim programom svećenik Gospodnetić nastupio je i 24. ožujka ove godine u Pastoralnom centru Sv. Josipa u Postirima, a program je izveo i u župi sv. Jeronima u Pučišćima 27. rujna prošle godine uz blagdan Sv. Jeronima, gdje je na župničkoj službi bio sve do premještaja u gradsku župu 1. rujna ove godine.

poetsko-glabeni program “Zašto volim Vladimira Nazora” bit će održan u petak, 29. studenoga, u Galeriji “Ivan Rendić” u Supetru s početkom u 18.30 sati (izvor: Facebook Župa sv. Petra – Supetar)

Podjelite:

You may also like...