PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Postirani gostuju kod GOŠK-a u Kaštel Gomilici

U 22. kolu 1. Županijske nogometne lige NK Postira Sardi gostuje u subotu 27. travnja kod GOŠK-a u Kaštel Gomilici. Važno je to gostovanje za momčad iz Postira ako žele preživjeti u tom natjecanju, s obzirom da i dalje drže pretposljednje mjesto na ljestvici sa svega 15 bodova. K tome, neki su igrači pod kaznom, trener Nenad Bilić suspendiran, a ni saldo u posljednjih nekoliko utakmica nije obečavajuć.

Domaćini drže 7. poziciju na ljestvici s 32 osvojena boda. — Samo razmišljamo o tri boda, poručili su nam domaćini, ne skrivajući da su favoriti u tom ogledu. Na naš upit jesu li zadovoljni nastupima u ovoj sezoni s obzirom da drže 7. poziciju, tek su poručili: — Nismo skroz zadovoljni, pogotovo drugim dijelom prvenstva, ističu iz kluba, a kao uzrok navode da su previše izgubili bodova u završnicama utakmica. Na naš upit tko bi mogao seliti u niži rang natjecanja na kraju prvenstva, ističu kako bi iz 1. županijske nogometne lige mogla ispasti dva kluba posljednja na prvenstvenoj ljestvici. U sadašnjoj situaciji to znači da bi ovu razinu natjecanja napustili NK Postira Sardi i NK Vinjani. Klub iz Gomilice ipak se nada da Postirani neće ispasti.

Utakmica u Kaštel Gomilici igra se u 17 sati. Djelitelj pravde na toj utakmici bit će Mateo Boljat, a za delegata i kontrolora suđenja određen je Milan Bekavac. Prvi pomoćni sudac bit će Antonio Kontić, drugi Branimir Poljak, a četvrti je sutkinja Jelena Pejković.

U 21. kolu prvenstva NK Postira Sardi odigrao je neodlučeno protiv NK Zmaj (foto: J. Bašić)

U 21. kolu prvenstva NK Postira Sardi odigrao je kod kuće neodlučeno protiv NK Zmaj (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...