Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Postirani gostuju u Runovićima kod Mračaja

NK Postira Sardi gostuju danas, 19. listopada, u Runovićima protiv NK Mračaj u 7. kolu 1. Županijske nogometne lige. Utakmica toga prvenstvenog kola igra se od 14.00 sati na gostujućem travnjaku.

Postirani, kao druga momčad na ljestvici, otišli na gostovanje u Runoviće
Momčad NK Postira Sardi otišla je danas na gostovanje u Runoviće kao drugoplasirana momčad s upisane 4 pobjede i 2 neodlučena rezultata. Postirani će tako snage odmjeriti s dvanaestoplasiranim NK Mračaj koji je u dosadašnjemu dijelu prvenstvene sezone upisao 1 pobjedu, 2 neodlučena rezultata i 3 poraza, a na tablici ima ukupno 5 prvenstvenih bodova, 9 manje od NK Postira Sardi.
Utakmicu 7. kola u Runovićima sudit će Luka Milić, a pomagat će mu Ante Buzov i Mario Vrkić. Za delegata i kontrolora suđenja određen je Marin Pavković.

Prva Mladost na gostovanju kod petoga Orkana
Ostale utakmice 1. Županijske nogometne lige igrat će se od 15.00 sati. Sastaju se tako u Dugom Ratu Orkan i Mladost, Zmaj iz Makarske dočekuje GOŠK iz Kaštel Gomilice, Omiš je domaćin Primorcu, OSK iz Otoka ugostit će Poljičanina 1921, zatim Omladinac u Vranjicu dočekat će momčad iz Imotskoga, a NK Jadran iz Kaštel Sućurca snage će odmjeriti s istoimenim klubom iz Tučepa.

Prvo mjesto na tablici i dalje drži Mladost iz Prološca
Na prvenstvenoj ljestvici i dalje prvo mjesto drži Mladost iz Prološća s 15 bodova, dok je poslije Postirana, treći GOŠK iz Kaštel Gomilice s 12 bodova.

NK Postira Sardi iz Postira gostuje danas, 19. listopada, u Runovićima protiv NK Mračaj u 7. kolu 1. Županijske nogometne lige (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...