Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Postirani u 10. kolu gostuju u Imotskom

Momčad NK Postira Sardi gostuje danas, 9. studenoga, u 10. kolu 1. Županijske nogometne lige u Imotskom gdje ih dočekuje istoimena momčad. Utakmica se igra od 14.00 sati na gradskom stadionu Gospin Dolac. Postirani su 3. na prvenstvenoj tablici s 15 osvojenih bodova, dok su Imoćani 10. na tablici, a imaju do sada osvojenih 11 prvenstvenih bodova.

Ako pružimo maksimum, pobjeda nije upitna, najavljuju domaćini
Trener domaćina Ante Knezović pred utakmicu s gostima iz Postira rekao je: — U goste nam dolazi ekipa Postira koja se nalazi na visokom trećem mjestu tablice. Od igrača ću tražiti koncentraciju tijekom cijele utakmice. Unatoč kišovitu vremenu, uspjeli smo se dobro pripremiti za utakmicu. Vjerujem u ovu ekipu i ako pružimo svoj maksimum, pobjeda nije upitna.

Utakmicu na Gospinu Docu će suditi Ante Buzov
Utakmicu na Gospinu Docu sudit će Ante Buzov iz Solina, a pomagat će mu Luka Milin i Nikola Tomić. Za delegata i kontrolora suđenja određen je Davor Raić.

Prvi NK OSK gostuje u Dugom Ratu protiv NK Orkan
Danas se igraju još četiri utakmice 1. Županijske nogometne lige. U Srinjinama se sastaju NK Poljičanin 1921 i NK Mračaj, u Kaštel Gomilici snage će odmjeriti NK GOŠK i NK Omladinac, prvi NK OSK iz Otoka ide u goste NK Orkan u Dugom Ratu, dok će NK Zmaj u Makarskoj dočekati NK Omiš.
U nedjelju, 10. studenoga, u Prološcu NK Mladost igra protiv NK Jadran iz Tučepa, a u Stobreču NK Primorac dočekuje momčad NK Jadran iz Kaštel Sućurca. I nedjeljne utakmice igrat će se od 14.00 sati.

NK Imotski NK Postira Sardi sastaju se danas, 9. studenoga, na Gospinu Docu u 10. kolu 1. Županijske nogometne lige (izvor: NK Imotski)

Podjelite:

You may also like...