Ante Pranić, kandidat za župana Splitsko-damatinske županije, u kratkom video prikazuje svoju najveću snagu na predstojećim izborima - tim za promjene.
"Naša snaga su ljudi! Dokazani pojedinci spremni pokrenuti promjene u našoj županiji. Pojedinac može puno, tim može sve. Pogledajte naš zajednički spot i izađite na izbore u nedjelju. Pokrenimo promjenu u Splitsko-dalmatinskoj županiji zajedno."

Dosta je
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Postirani u gostima protiv prvoplasirane Sloge

U 24. kolu 1. Županijske nogometne lige NK Postira Sardi gostuje u subotu 11. svibnja kod NK Sloge iz Mravinaca. Za domaćine bi to trebala biti rutinska utakmica, a s obzirom na poziciju na prvenstvenoj ljestvici jasno je da su favoriti i sve drugo bi bili prilično iznenađujuće. S dosadašnjih 58 prvenstvenih bodova te 18 pobjeda i 1 porazom opravdano očekuju samo pobjedu.

— Premda je sva neizvjesnost naše lige nestala već odavno, Sloga ne misli stajati s nizanjem pobjeda. Nakon nova 3 boda u Sućurcu sada prvom pratitelju Zmaju bježimo 14 bodova dok donedavni konkurent za naslov Jadran ima 18 bodova manje! Trebalo bi malo zagrebati u prošlost da vidimo je li koja momčad ovako dominantno proletjela kroz našu ligu, objavila je Sloga na svojoj službenoj facebook stranici.

Postirani u zadnje vrijeme pokazuju dobru igru. U posljednja dva prvenstvena kola ostvarili su maksimalnih 6 bodova, što otkriva da se poneseni nedavnim pobjedama neće tek tako predati na gostovanju. NK Postira Sardi drži 12. mjesto s osvojenih 21 bod, isto koliko i pretposljednji NK Val. Zaostaju za NK Poljičanin 5 bodova pa bi ih eventualna pobjeda protiv NK Sloga približila na svega dva boda zaostatka uz pretpostavku da taj klub ostvari pobjedu s trećeplasiranim Jadranom iz Kaštel Sućurca pred vlastitom publikom. Može li se to dogoditi? Ipak pričekajmo…

Utakmica se igra u 17,00 sati.

NK Postira Sardi u 23. kolu pobjedio je NK Vinjani na domaćem travnjaku (foto: J. Bašić)

NK Postira Sardi u 23. kolu pobjedio je NK Vinjani na domaćem travnjaku (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...