Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Postirani u posljednjem kolu gostuju u Dugom Ratu protiv Omiša

U posljednjem, 26. kolu, 1. Županijske nogometne lige NK Postira Sardi gostuje danas, 25. svibnja, u Dugome Ratu, gdje će igrati protiv NK Omiš i time zaključiti ovogodišnju nogometnu sezonu. U posljednjemu prvenstvenom kolu gosti će pokušati iznenaditi domaćine, koji s osvojenim 41 bodom drže visoko 4. mjesto na prvenstvenoj ljestvici.

Postirani će se i s 12. prvenstvene pozicije truditi u posljednjoj utakmici popraviti dojam loše nogometne sezone. Pred posljednju utakmicu Postirani su upisali 6 pobjeda, 12 poraza, a ostalo su bili neodlučeni rezultati. Napominjemo kako su u posljednjih nekoliko utakmica pozitivno iznenadili i upisali važne bodove, čak i na gostovanju, koji su ih otisnuli od dna prvenstvene ljestvice.

Utakmicu 26. kola u Dugom Ratu od 17.30 sati sudit će Mirko Odrljin, a pomagat će mu Stjepan Šušnjara i Luka Milin. Delegat i kontrolor suđenja bit će Marko Lubina.

Prvoplasnirani NK Sloga iz Mravinaca titulu prvaka proslavit će poslije prvenstvene utakmice protiv posljednjeplasiranoga NK Vinjani koji će napustiti društvo 1. Županijske nogometne lige. Za slavlje titule prvaka u NK Sloga pripremili su i posebne majice, a, kako javljaju, svečano će biti proslavljena povijesna sezona toga kluba. Najavljuju da će poslije utakmice biti podjela pehara i medalja, a klub s Glavice nazočne će počastiti roštiljem.

NK Postira Sardi u posljednjemu kolu 1. Županijske nogometne lige igrat će danas, 25. svibnja, protiv NK Omiš u Dugom Ratu (foto: iz arhive)

NK Postira Sardi u posljednjemu kolu 1. Županijske nogometne lige igrat će danas, 25. svibnja, protiv NK Omiš u Dugom Ratu (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...